Monica vant Amtas sommerkonkurranse - se vinnerbildene og de andre bidragene

Monica Søraas-Sæther var veldig fornøyd med førsteplassen i sommerkonkurransen. Dermed skal hun over fjorden til Oscarsborg i bakgrunnen både på fredag og lørdag. Foto: Marte Marie Frisell

Monica Søraas-Sæther var veldig fornøyd med førsteplassen i sommerkonkurransen. Dermed skal hun over fjorden til Oscarsborg i bakgrunnen både på fredag og lørdag. Foto: Marte Marie Frisell

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Dette var kjempegøy! Jeg syns bildet er så utrolig fint, så jeg har lenge tenkt at jeg skulle bruke det til noe. Så så jeg sommerkonkurransen, og sendte det inn, sier Monica Søraas-Sæther.

Hun er vinneren av Amtas sommerkonkurranse, og har fått to billetter til Oscarsborg akustiske nå til helgen - en til fredag og en til lørdag.

– Bildet er av datteren min, Yvonne Wamnes, på sin hest i Danmark. Hun har studert på en sportshøyskole der og blitt rideinstruktør, og nå studerer hun ergoterapi. Hun ønsker å jobbe med terapiridning, forteller Søraas-Sæther.

Nå gleder hun seg til å ta med datteren på Oscarsborg akustiske.

– Det fortjener hun, som har jobbet så hardt med studier og alt, sier Søraas-Sæther.

Selv var hun på den store festivalen for første gang i fjort. Da jobbet hun, og syns det var topp.

– Men denne gangen skal det bare nytes, sier hun.

Det hun gleder seg aller mest til, er å se Lillebjørn Nilsen. Hun håper hun får høre Tanta til Beate, som gir gode sommerassosiasjoner.

– Da barna var små, spilte vi alltid Tanta til Beate i båten om sommeren. Hver gang vi hører låta nå, tenker vi på båtliv og sommer, sier Søraas-Sæther.

Hun og mannen har en flott skute ved dykkersenteret på Gylte. Amta møter henne mens hun jobber med å klargjøre båten for sommeren.

– Sommeren for meg er båtlivet, sjø og sol, sier hun.

Tredjeplassen gikk til Iren Lande Brakstad.

– Å, så gøy det var å vinne, sier hun.

Bildet er en selfie med samboeren og henne i bakgrunnen.

– Samboeren min skulle ta et Snap-bilde med isen sin, så kaster jeg meg inn i bildet. Jeg er litt sånn linselus, og det lønte seg! sier hun og ler.

Lande Brakstad syns programmet for årets Oscarsborg akustiske er veldig bra, og gleder seg til festivalen.

Tredjeplassen gikk til denne selfien, innsendt av Iren Lande Brakstad.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags