I løpet av en hektisk uke avholdt de tre konserter i Lyngdal, Arendal og Kristiansand, alle for fulle hus. Litt av grunnen til suksessen får entertainer-dronningen Hanne Krogh æren for.

– Det å ha med Krogh har vært en glede fra ende til annen. Hun har en fantastisk appell på scenen, og en formidlingsevne som overgår langt de fleste. Det, og hennes artisteri oppi det hele, tenkte jeg var en veldig interessant kombinasjon, forklarer han.

Eksklusivt

Krogh er egentlig veldig klar på at juli er hennes feriemåned, men da Stanghelle slo på tråden var hun ikke vanskelig å be likevel.

– Hun så på det som så interessant at dette måtte hun absolutt være med på, selv om det går ut over ferien. Det er eksklusivt at hun turnerer i juli, så det tar jeg som en stor kompliment, sier nesoddingen.

Og publikum på Sørlandet kjente sin besøkelsestid. Tre fulle hus, og avisoverskrifter som "Sjelden konsertopplevelse" gjorde at artistene kunne feire en velfortjent turnéslutt torsdag kveld, til stående applaus fra publikum.

Rolf Løvland

Til og med etter scenefall vanket det ros - bak scenen.

– Rolf Løvland kom inn og gratulerte oss etter den siste forestillingen, smiler Stanghelle.

Løvland er kjent som komponisten bak Norges to eneste vinnerlåter i Melodi Grand Prix, "La det swinge" og "Nocturne", og har i tillegg skrevet "You raise me up" som både Westlife, Secret Garden og Josh Groban har hatt suksess med.

Les mer om sommerturneen i mandagens papirutgave.