Gå til sidens hovedinnhold

Kor ska' du i helgen? Se hva som skjer!

Artikkelen er over 3 år gammel

Litt av hvert:

Drøbak Internasjonale Matfestival, Drøbak torg. Lørdag kl. 12-16. Utdeling av frivilligprisen i Frogn. Arr.: Frogn frivilligsentral.

Padlingens Dag med Drøbak kajakklubb, søndag kl.11-15.Militærstranda (Husvikveien 44) i Drøbak. Gratis mini-introkurs med forskjellige kajakker. Gratis pølser og vafler.

Varmbadet. Drøbak kunstforening viser utstilling med kunstneren Line Charlotte With som viser «Fearful Symmetry»

Hanne Frey Husø, Månedens Kunstner i mai. NesoddHuset Galleri og Verkstedutsalg, Fagerstrand

Loppis med speideren

Loppemarked: Fagerstrand Speidergruppe arrangerer loppemarked på Myklerud skole lørdag 26.mai kl. 10.00-15.00 og søndag 27.mai 11.00-14.00. Her vil du finne Nesoddens beste og billigste lopper. Vi selger klær, ting & tang, bøker, sportsutstyr, leker, møbler og finlopper. Auksjon lørdag kl. 12.I tillegg selger vi vafler, kaffe, kaker, popcorn og sukkerspinn.

Velkommen til årets vakreste loppeeventyr!

Sølvstruper og mannskoret

Startskuddet for Sommerkonsertene i Drøbak kirke smeller lørdag. Da stiller jubilantene i Drøbak Mannskor opp sammen med selveste Sølvguttene.

Sommerkonsertene har de siste årene virkelig fått sving på sakene. Om musikken som fremføres ikke alltid er av nyere dato, har arrangørene vist at de tør tenke nytt.

Slik som denne lørdagen da mannskor og sakrale guttestemmer skal gi publikum et særs friskt pust i sommervarmen.

Drøbak Mannskor ønsket selvsagt å markere sitt storslåtte jubileum og siden Sølvguttene aldri har sunget i Drøbak tidligere, sendte koret dem en invitasjon.

Sølvguttene syntes dette var en strålende ide og takket raskt ja. Hvor begivenheten skulle finne sted derimot, var noe usikkert frem til mannskoret koblet inn kulturkontoret.

De mente at Sølvguttenes debut i Badebyen i kombinasjon med Frogns eldste og muligens mest muntre kor, burde få plass på programmet til Sommerkonsertene.

Sommerkonsertene, Drøbak kirke lørdag kl. 12.00. Inngang kr 100. Arr.: Kulturkontoret/Frogn kommune

 

Mat og mylder på Drøbak torg lørdag

Lørdag er det duket for Drøbak Internasjonale Matfestival i sentrum. I år kan du smake deg gjennom 14 land.

- Gamle kjenninger som Thailand, Fillippinene, Mexico, Suriname og Indonesia er på plass, men også flere, forteller Gro Paulsen i Frogn frivilligsentral. Nytt i år blir sitteplasser like ved scenen. Det blir underholdning og utdeling av frivilligprisen i Frogn.

- Ta ekstra godt imot Syria, Marokko og Iran. De som husker Syria fra i fjor vil bli overrasket over hvor gode de har blitt i norsk i løpet av dette året, sier Gro Paulsen.

Scenen er din på Annas hybel

Lørdag kan det være din tur til å gripe mikrofonen på Annas hybel.

Dette er mulighet for å vise frem dikt, performance, fortelling, musikk, sirkus, stand-up, dans, teater og mye annet. H

- Hvis du har noe på hjertet er du velkommen uansett nivå, og både som deltaker og publikum, sier arrangørene.

Det er første gang Annas hybel forsøker dette.

- Vi håper det blir morsom, pennende og mangfoldig kveld. Anja og Tommy, som har spilt som jazzduo på «hybelen» flere ganger, åpner med noen sanger og har ansvar for veiledning.

Anlegg, piano og to mikrofoner er tilgjengelig. Hvis du ha behov for piano akkompagnement, ta kontakt med Annas hybel. Fri entré, men ønske et frivillig økonomisk bidrag.

Annas hybel, Fjellstrand, lørdag kl. 20.00.

Gladjazz med løs snipp på søndag

Søndag blir det uformelle toner og gladjazz med Reidar Myhre og Løs Snipp på Sjøstjernen.

 

- Sving innom Sjøstjerna etter søndagsturen og nyt en uformell og hyggelig konsert og kanskje litt drikke og en matbit. Dette gleder vi oss veldig til og alle er hjertelig velkomne, sier saksofonist Reidar Myhre som har med sitt faste orkester Løs Snipp.

Orkestret består av kjente musikere, Freddy Hoel Nilsen, piano – Bjørn Kruse, bass - Erik Jøkling trommer – Philip Kruse Trumpet og vokal, og Reidar Myhre, div. saksofoner.

Søndag kl 14.00 på Restaurant Sjøstjernen i Drøbak.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.