Fem drøbakdamer er klare for Norske Talenter

Dans har ingen aldersgrense: Mdonnaz består av femten damer fra 40-54 år.

Dans har ingen aldersgrense: Mdonnaz består av femten damer fra 40-54 år. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Streetdance-gruppen Mdonnaz inntar scenen i TV2s Norske Talenter fredag 17. februar. En tredjedel av gruppen er fra Drøbak.

DEL

En rekke drivende gode dansere prøver lykken foran dommerne i Norske Talenter. De fleste er barn eller tenåringer. Dansegruppen du får se fredag 17. februar er i en egen kategori;

- Vi er femten damer fra 40 til 54 år som får masse god energi av å danse. Vårt store ønske og mål er å smitte tv-seerne med god energi og gi masse inspirasjon. Lurer noen på om de har blitt for gamle til å danse, kan de slutte å lure på det, smiler Grethe Tenden, en av fem dansere fra Drøbak.

- Ikke la alder, kjønn eller andres meninger hindre deg i å gjøre det du har lyst til, det du drømmer om. Mottoet vårt er Just do it, og det mener vi.

Mdonnaz startet på Lørenskog for cirka ni år siden. De første årene gjorde gruppen det godt både i NM og VM for hip hop og streetdance. Nå konsenterer danserne seg først og fremst om opptredener på ulike eventer.

Grunnen til at Mdonnaz for 3-4 år siden fikk friske tilskudd fra Drøbak var at et av medlemmene, Franciska Munck-Johansen, flyttet dit og dro med seg flere.

- Vi trener en gang i uka på The Studio på Grünerløkka. Det er et dansestudio drevet av koreografen vår, Kimhye Jin Iversen, forteller Grethe Tenden. I forbindelse med tv-deltakelsen er treningsøktene doblet fra en til to i uka.

 - Sommerfugler?

- Det blir utrolig spennende å se hvordan dansen tar seg ut på TV, og så blir det deilig å kunne snakke om hvordan det faktisk gikk. Siden opptaket har vi hatt munnkurv. Det blir godt å endelig ta av den, blunker Grethe Tenden.

LES OGSÅ: Monica sluttet som forsker for å dyrke kjærligheten til ren ull

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags