BILDESERIEN FRA KONSERTEN

– Det var et bra publikum, selv om jeg er vant til et litt større et, sier Marcus Trzebinski til Amta, og legger til at han har spilt både piano og gitar i fem år allerede.

Sammen med flere jevnaldrende elever fra kulturskolen på Nesodden hadde han tatt turen til Bjørnemyr skole på fredag. I et klasserom hadde kulturskolerektor Jan Granum rigget opp en scene for de håpefulle musikerne.

– Dette er ikke noe de gjør så ofte, å spille med elever på egen alder. Men det er moro! Også for elevene, sier han, og sikter til 5.-7. klassingene som skal overvære konserten.

Klasserommet var fylt til randen med elever. De fleste hadde nok gledet seg til 45 minutter med variert musikk, og det fikk de. Elton John, Edvard Grieg og kjenningsmelodien fra Pink Panter var noe av det Bjørnemyr-elevene fikk høre, og det vanket applaus til musikerne etter hver sang.

– For noen var dette første gang. Men en viktig del av opplæringen handler jo om å formidle, og å få musikken ut til andre, avslutter en stolt Granum.