Fiskeboden åpnet i forrige uke, og står i nærheten av der Nesoddbåten legger til på Aker Brygge. Bekken forteller at fisken som selges er én dag gammel og like fersk som i Nord-Norge.

– Dette er et genialt tilbud for alle som skal ta Nesoddbåten. De kan bare stoppe innom oss før de tar båten og få med seg helt fersk fisk hjem, sier Bekken som driver firmaet Bryggefisk.

Bekken, som har store deler av slekta på Nesodden, ønsket å gi nesoddingene et like godt fisketilbud som i Nord-Norge.

– Fisken vår er helt fersk og rett fra havet. Vi får fisk som er fisket dagen før, sier Bekken.

Les også: En av dronningene i sosiale medier er fra Nesodden: – Jeg foretrekker Facebook

Flyr fisken fra nord

I juli og August reiste Bekken rundt i Nord-Norge og undersøkte ulike fiskemottak. Reisen resulterte i at Bryggefisk i dag samarbeider med Røst Sjømat og Bofisk fra Bodø.

– Jeg tenkte at nå smeller vi til. Vi driver egentlig med hjemkjøring av fersk fisk i Oslo, men vi ønsker å levere til Nesodden også, sier Bekken.

Fiskemottakene ligger i nærheten av flyplassen, for å sikre nesoddingene ferskest mulig sjømat.

Les også: Sjekk snittlønna i ditt yrke

Positive kunder

Siden åpningen forrige tirsdag har det strømmet på med kunder til boden. Skreien har vært så populær at de én dag gikk tom.

– Folk har vært positive til tilbudet vårt. Det er mange som savner å få helt fersk fisk, sier Bekken.

Han forteller at folk i alle aldersgrupper har kjøpt fisk fra Bryggefisk, og at han har fått tilbakemeldinger om at også barn liker de norsknorske delikatessene. Det er allikevel en gruppe som svirrer mer rundt boden enn forventet.

– Det er en del turister som kjøper. Det finnes jo ikke noe mer norsk enn fersk fisk­, forteller Bekken.

Les også: Merethe (54) var på jobbjakt – kjøpte treningssenter

Fersker på brygga

André Hansen er én av kundene som har tatt seg turen ned til Bryggefisk sin bod. Han er fornøyd med det nye fisketilbudet, og har planer om å kjøpe sjømat fra Bryggefisk.

– Noen varer ønsker man ferskt, sånn som fisk og kylling. Den fisken man får kjøpt på Rimi og Coop er ikke nødvendigvis fersk, sier Hansen.

Hansen er også fornøyd med prislappen på produktene. Denne gangen slipper Hansen å ta fram lommeboka, for han vant en åpningskonkurranse, og har nå kommet for å hente premien sin.

– Jeg vant to kilo skrei, sier Hansen.

Les også: Advarsel: Ring aldri tilbake til disse numrene

Les også: Her er husleien 1,1 millioner kroner i året