Lørdag inviterer han til musikalsk sommerfest på Fagerstrand

SYNG MED: Capt John McDonald oppfordrer både store og små til å våge seg ut på scenen.

SYNG MED: Capt John McDonald oppfordrer både store og små til å våge seg ut på scenen. Foto:

DEL

Nesodding Captain John McDonald, eller John Markussen, godt kjent fra Norske Talenter, har fått med seg Fagerstrand Vel på å arrangere sommerfest for hele familien på stranda lørdag 11. august.

- Det er et tiltak som vi prøver å få igang, og som vi tenker at kan bli et årlig foreteende. Vi vil rett og slett samle folk på Nesodden til en sommerfest med musikk og dans, hvor folk kan grille og kose seg, sier han.

Åpen scene

Til festen har han invitert ulike artister fra Norske Talenter 2018, heriblant dansegruppa Psycho fra Drøbak. Fiolinisten Kristine Emilie Kruger kommer, og countryartisten selv skal både synge og lede det hele.

- Og så ser vi hvem som dukker opp etterhvert. Det som er spesielt er at de som har lyst kan ta med instrumentet sitt eller sangstemmen sin, og opptre selv.

Markussen håper også at mange av barna vil prøve seg på scenen.

- Jeg har god tid til å få opp folk på scenen, og her kan ungene få boltre seg og være stjerne for en dag. Men man må ta med den musikken man vil ha i bakgunnen på en usb-minnepinne. Det er veldig viktig.

Arrangementet er væravhengig.

- Blir det forferdelig vær, har vi ikke en sjanse. Men vi satser på tålelig bra vær. Og så håper vi på masse nedbør fredag, sånn at vi får grille på lørdag.

Enorme badeleker

Fagerstrand vel har skaffet premier til loddtrekning, og kiosken er åpen.

- Og stranda ligger der. Ta med deg badetøy og test ut badelekene. Det er noen enorme greier som Fagerstrand velforening har skaffet til veie, og som har blitt veldig populære, forteller han.

Utover kiosksalget er tanken at folk selv kan ta med seg det de vil spise og drikke.

- Det blir ikke solgt alkohol, og meningen er at det skal være et alkoholfritt arrangement hvor man kan ta med barna.

Inngangen er gratis, men det er mulig å vippse over en sum dersom man ønsker å støtte artistene. Responsen på tiltaket så langt har vært god.

- Jeg tror det skal bli veldig bra. Det eneste som kan ødelegge er været.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags