19 ungdommer brøt seg inn i hytte

Nitten ungdommer tok seg inn i en hytte i Bangs vei, som ingen av dem hadde tilknytning til, og holdt fest natt til lørdag. FOTO: Steinar Knudsen

Nitten ungdommer tok seg inn i en hytte i Bangs vei, som ingen av dem hadde tilknytning til, og holdt fest natt til lørdag. FOTO: Steinar Knudsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I natt tok hele nitten ungdommer seg inn i en hytte i Bangs Vei på Oksval på Nesodden. Ingen av ungdommene hadde tilknytning til hytta og samtlige ble bortvist.

– Det har vært en ungdomsfest på stedet og samtlige var under atten år. Vi noterte personalia på alle før de ble bortvist. Eieren av hytta har vært plaget av innbrudd tidligere, men om det er de samme som var der nå i natt er uvisst. Nå har vi navnene på dem som var der, og vi vil etterforske videre og se om det kan ha noen sammenheng, forteller operasjonesleder i Follo-politiet Steffen Øvstedal.

– Nitten ungdommer er et ganske voldsomt antall.
– Ja, vi ble ganske overrasket da vi kom frem og fant så mange ungdommer og som oppførte seg nærmest som om det var deres egen hytte. Det viste seg at ingen av dem hadde noen tilhørighet til stedet i det hele tatt.

Var det lokale ungdommer som stod for innbruddet?
– Nei, ingen av dem var fra Nesodden. De hadde kommet fra Oslo.
– Var det gjort noe skade på hytta?
– Det var knust en rute. Det var nok for å komme seg inn, utover det har jeg ingen opplysninger akkurat nå om at det var gjort ytterliggere skade.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags