Nesodden næringsråd tar turen til Kavringen Marina

Guide: Paul Støp sørger for omvisningen rundt på Kavringen torsdag kveld. Begge foto: Staale Reier Guttormsen

Guide: Paul Støp sørger for omvisningen rundt på Kavringen torsdag kveld. Begge foto: Staale Reier Guttormsen Foto:

Kommende torsdag kveld inviterer Nesodden næringsråd til medlemstreff på Kavringen Marina med kyndig omvisning med Paul Støp.

DEL

Nesodden: I om lag et kvart århundre har Paul Støp drevet marina på den vesle øya Kavringen i sundet mellom den større øya Ildjernet og halvøyas nordvestre side. Og nå tar altså Nesoddens næringsråd turen ut på torsdag, for å ta marinaen i nærmere øyesyn.

– Nye muligheter

– På årets Nært på Næring påpekte flere hvor viktig det er å ha et godt nettverk for å lykkes med bedriften. Nesodden Næringsråd ønsker å lege til rette for gode møteplasser, for nettopp å knytte kontakter og lære av hverandre. Torsdagens medlemstreff er en super mulighet til å treffe andre, diskutere utfordringer og kanskje også finne nye muligheter, sier næringsrådets leder Torgeir Koteng.

Kavringen har som kjent en lang og spennende historie. Under omvisningen blir derfor besøkende bedre kjent med hvordan det var i tidligere tider og driften som er her i dag, trygt ledet av Paul Støp som guide rundt på øya. Næringsrådet orienterer også om hva de har jobbet med siste halvår, før det er tid for god sommermat og drikke.

– Av sistnevnte grunn må folk melde seg på slik at menyen matcher behovet, oppfordrer Koteng.

Oppfordring: Styreleder i Nesoddens næringsråd, Torgeir Koteng, oppfordrer næringsdrivende til å melde seg på medlemsmøtet på Kavringen torsdag.

Oppfordring: Styreleder i Nesoddens næringsråd, Torgeir Koteng, oppfordrer næringsdrivende til å melde seg på medlemsmøtet på Kavringen torsdag.

– Riktig vei

– Hvis du har lyst til å være med på sommertreff, men ikke er medlem ennå, kan du ta kontakt med næringsrådet så ordner de medlemskap i ekspressfart, tilføyer Torgeir.

For øvrig er han og næringsrådet tilbøyelig til å være tilfreds med utviklingen den siste tiden:

– Vi synes ballen ruller riktig vei om dagen. Politikerne tar avgjørelser hvor næring er en del av vurderingsgrunnlaget, og i flere tilfeller også prioritert. Det er positivt.

Selv om styreleder stadig setter søkelys på større tilgjengelighet til næringsarealer på Nesodden:

– For tiden har vi sterkt fokus på næringsarealer. Vi trenger eiendommer som er klare for utbygging, slik at bedrifter som vokser ikke må flytte ut av kommunen for å finne egnete lokaler. Det bør være i alles interesse, og det må vi klare, fastslår Koteng.

På nesoddenvekst.no kan du for øvrig lese mer om arrangementet og næringsrådet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags