Ettermiddagsrutene med Lysakerbåten er også kansellert

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

- Alle ettermiddagsruter med Lysakerbåten er også innstilt på grunn av ekstremt høyvann. Vi må derfor anbefale pendlerne å ta båten fra Aker brygge, sier Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Trøbbel i morges

Ruter  kunne også i morgentimene fredag melde at morgenavgangene med Lysaker-båten var kansellert på grunn av ekstremt høyvann.

- Båten har problemer med å legge til på Lysaker når det er så høyt vann. Man er redd for skader både på båt og brygge, sier Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Ruter beklager på det sterkeste de ulempene dette medfører for alle reisende.

Alle reisende til Lysaker har derfor måttet ta båten til Aker brygge for å komme seg videre til Lysaker og omkringliggende steder.

Nå må pendlene belage seg på Aker brygge-båten hjemover også.

Hjemmekontor

Hogne Neteland er blant de berørte pendlerne. Han bor på Oksval og jobber på Fornebu og benytter seg av Lysaker-båten daglig. På grunn av kanselleringene har han i dag valgt hjemmekontor.

- Jeg bruker veldig mye lenger tid på å komme meg til Fornebu hvis jeg tar Aker brygge-båten. Normalt sett bruker jeg omtrent 30 minutter fra jeg går ut døren hjemme til jeg er på jobb. Med Aker brygge-båten vil jeg bruke et sted mellom 35 og 40 minutter lenger hver vei.  Men jeg har full forståelse for at de har måttet kansellere på grunn av både høyvann og vind. Lysaker-båten blir sjelden kansellert så det er et veldig godt tilbud. Men kanskje kan man vurdere å ha en reservebåt som back up, sier Neteland.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken