Striden om Signalens framtid fortsetter: SV vil ikke sitte med svarteper

Spøkelse: Hvorvidt det spøker for sommertilbudet på Signalentomta er uklart, men klart er det at meningene om saken er sterke. Foto: Arkiv

Spøkelse: Hvorvidt det spøker for sommertilbudet på Signalentomta er uklart, men klart er det at meningene om saken er sterke. Foto: Arkiv

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I Amtasoppslag om Signalensaken sist fredag festet det seg et inntrykk av at SV og Rødt ikke ønsker seg noe tilbud på Signalentomta denne sommeren. Men det er misvisende konstaterer Christian Hintze Holm:

– Jeg synes saken har blitt veldig uheldig. SV har stemt mot å rive eksisterende bygg ut fra at det ville bli vanskelig å få reelle tilbud om leie med relativt kort leieavtale.

– Men mot SV, Rødt og MDGs stemmer ble vedtaket fremdeles riving, begrunnet med at det ville være lett å få inn forslag basert på moduler, og at det ville være en fordel om det ble revet, sier Hintze Holm.

– Så har det likevel vist seg at det ikke har vært mulig for andre enn aktøren som var involvert på forhånd, før utlysningen, å komme med reelle tilbud. To potensielt gode lokale aktører prøvde, men måtte gi opp. Den ene hadde ikke vært klar over at det var revet før de oppsøkte stedet, hevder han.

Les mer: Signalen - som planlagt?

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags