Bilulykke og slagsmål - dette skjedde i natt

Èn mistet førerkortet på Nesodden, og to personer fikk småskader under en slåsskamp i Ski natt til søndag.

DEL

Nesodden: Klokken 04:25 fikk politiet melding om et trafikkuhell på Nesoddtangen brygge. En bil var blitt påkjørt bakfra, og føreren av den ene bilen, en mann i slutten av tenårene, forlot stedet i drosje. Politipatruljen oppsøkte føreren hjemme. Han er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand og ble tatt med til politistasjonen.

- Vi har tatt førerkortbeslag, og oppretter sak. Mannen erkjenner forholdet, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til Amta.

Slagsmål i Ski

Klokken 02:04 natt til søndag fikk politiet melding om at flere personer slåss i sentrum av Ski.

Ifølge operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt gikk meldingen ut på at det var syv personer som slåss og at en av dem skulle blø.

– Da politiet ankom stedet hadde slagsmålet opphørt, forteller Samuelsen.

Dro fra stedet

Omstendighetene rundt hendelsen er litt uklare.

– De mistenkte har slått til to fornærmede og dratt fra stedet. Det er notert to mistenkte i saken, de andre er nok oppført som vitner, men det har nok blitt oppfattet av melder som om de var involvert.

Ifølge operasjonslederen ser det ut til at det er to personer som skal ha fått skader, men det skal også ha blitt slått tilbake. En av de fornærmede har fått kutt i øret, vondt i hodet, sår på kneet og var svimmel og kvalm. Han ble tatt hånd om på legevakten.

– Den andre har fått et slag på og blødde fra nesa og fikk et kutt i leppa. Sistnevnte ønsket ikke å dra til legevakt.

Alle de som er innblandet er menn i 20-årene. Noen er fra Follo og et par fra Øst-Europa.

Han kjenner ikke til om det er noen sammenheng mellom de mistenkte og de fornærmede, og har heller ikke noe informasjon om foranledningen til slagsmålet eller oppfølging av de to mistenkte.

– Det får videre etterforskning ta seg av.

Det er opprettet sak på forholdet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags