Tone hadde kun to brød igjen etter en time på Nesoddtangen gård

To igjen: En snau time etter at hun åpnet salget søndag, satt Tone igjen med kun to brød. FOTO: Steinar Knudsen

To igjen: En snau time etter at hun åpnet salget søndag, satt Tone igjen med kun to brød. FOTO: Steinar Knudsen

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

I helgen ble det arrangert marked på Nesoddtangen Gård. Der ble det solgt varm mat og mat man kunne ta med hjem.

Vel 150 stykker tok turen til gården som solgte både kortreist og økologisk mat.

Lørdag kveld hadde dessuten de kommende kokker på Signalen Sjøbad servering inne på gården, noe som også ble godt besøkt.

Det var ikke mange brødene igjen på bordet foran Tone Berntsen Blindheim som solgte hjemmelaget bakverk.

– Vel, nå har jeg kun to brød igjen, smiler hun som også skjuler seg bak navnet Tones Bakst.

Steker i hagen

– Jeg baker brødene hjemme og de blir stekt i en vedfyrt ovn ute i hagen min, forteller hun, jeg selger også bakervarer på Bondens marked på Hellviktangen, så jeg visste at det ville komme mange av mine faste kunder for å kjøpe her i dag. Jeg har fri fredager og da benytter jeg tiden til å bake. Noen stor produksjon er det ikke, men på en annen side brenner jeg heller aldri inne med noen varer heller.

Ved siden av Tone hadde Hokholt gård tatt plass med sine grønnsaker. Lekkert dandert kunne folk kjøpe økologiske varer av Hedda Tveitan Thorsen som jobber som frivillig på gårder rundt om i Norge.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.