Har du funnet feriepengene til en fortvilet småbarnsmor på Nesoddtangen?

Her omkring: Her mellom Tangenåsen og Ursvik mistet trolig kvinnen pengene.

Her omkring: Her mellom Tangenåsen og Ursvik mistet trolig kvinnen pengene. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– En fortvilet nabo mistet i formiddag et betydelig beløp kontanter i området mellom øvre Blåbærstien – Dahlsbergstien – Trygvesvei. Dette er feriepengene til en barnefamilie. Om det er noen ærlige sjeler der ute som har funnet noe, kontakt meg så videreformidler jeg kontaktinfo, skrev Linn Brændhaugen på facebooksiden Hva skjer på Nesodden onsdag i 18-tiden.

Mistet seddelbunke

– Kan du konkretisere hva dette dreier seg om, Linn?

– Det er en nabodame i sin beste alder, som onsdag ettermiddag syklet fra Tangenåsen og nedover til Ursvik, da hun var så uheldig å miste en seddelbunke.

– Hvordan skjedde det?

– Hun hadde nettopp tatt ut et større pengebeløp på Tangen, og var på vei for å betale for en tjeneste. Men da hun ikke fant riktig adresse, tok hun opp mobiltelefonen for å orientere seg. Trolig var det i det momentet at det ulykksalige skjedde, sier Linn som ikke har greid å overtale den det gjelder til å stå fram, men som veldig gjerne vil bidra til en løsning på situasjonen til den uheldige kvinnen.

Slått opp på stolpe

Den uheldige familien har klistret opp plakat i området med en forespørsel om hjelp til å finne feriepengene.

– Jeg antar at hun oppdaget at hun mistet pengene i nærheten av Startgropa barnehage siden det nevnes at pengene kan leveres inn der, utdyper Linn, og håper det finnes en eller flere barmhjertige samaritaner i området:

– Vi har vært ute og lett uten å finne noe. Men jeg oppfordrer alle som enten kan ha hørt eller sett, eller endog eventuelt har slumpet på å finne pengene, om å henvende seg til meg på min facebookprofil, sier Linn.

– Er det slik stelt at sommeren for familien er ødelagt nå?

– Det er ikke krise i form av matmangel, men de får reduserte muligheter til ferie, ja, fastholder Linn Brændhaugen på vegne av den uheldige familien.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags