Fina (1) er savnet i Nordre Frogn - har du sett henne?

Ett år gamle Fina, en tispe av rasen bolonka, er savnet i Nordre Frogn.

Ett år gamle Fina, en tispe av rasen bolonka, er savnet i Nordre Frogn. Foto:

Onsdag ble hunden til Kristin Andersen Slottet borte under en tur i skogen. Nå håper hun noen har sett henne.

DEL

- Hun forsvant i 15-tiden onsdag, da vi gikk tur på Dalsmåsan i Nordre Frogn. Vi pleier å gå tur der, men i går virret Fina litt ekstra rundt og kom ikke tilbake. Mest sannsynlig ble hun observert ved Kløfta-krysset på Midtveien rundt klokken 17, forteller hundeeier Kristin Andersen Slottet.

Hunden hennes er en ett år gammel tispe av rasen bolonka og veier rundt 4 kilo.

– Hun har ikke halsbånd, men er chippet og hadde på seg en blå dress da hun forsvant. Jeg har lagt ut bilde og savnet melding flere steder på nettet og skal også henge opp lapper rundt om nå. Så håper jeg at vi kan finne henne, legger hun til.

Bekymret for kulda

Andersen Slottet forteller at Fina har forsvunnet på tur en gang tidligere også, men at hun da ble funnet etter kort tid.

– Da jeg gikk etter henne, fant jeg henne etter en kort stund. Nå har hun vært borte helt siden i går ettermiddag, og det har vært altfor kaldt i natt. Helt nede i åtte kuldegrader. Hvis hun har vært ute i skogen hele natta, så tror jeg ikke hun har overlevd det. Det er veldig trist, dette. Jeg håper at noen har funnet henne og tatt henne inn, sier hun videre.

– Fina er veldig glad i folk og hopper gjerne rett opp i fanget ditt, men hun kan jo også være litt mer redd nå enn hun pleier, nå som hun har vært borte, sier hundeeieren.

Andersen Slottet kan nåes på telefonnummer 41022751.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.