Oscar ble TV-kjendis som tiåring

Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Visste du at denne lille sjarmøren i midten er fra Nesodden? Og at han i dag er 18 år.

DEL

Det var jula år 2000 Oscar Nordby Fjellberg (da 10) fra Nesodden ble et kjent fjes da han spilte bondegutten Ola i «Vazelina Hjulekalender» på TV2.

I går satte Vazelina-gjengen i gang jula igjen med kalenderen på TV2, inkludert Oscar.

Utrolig varmt

Amta hadde den gang et stort intervju med den da 10-år gamle tv-kjendisen og på spørsmålet om det var gøy å være med på «Vazelina Hjulekalender» lød det fra Oscar:

- Det var veldig gøy, men jeg vet ikke om jeg vil bli skuespiller. Det var så utrolig varmt!

Hva var mest morsomt, da?

- Hmmm, jeg vet ikke helt. I pausene fikk vi av og til se noen av opptakene, det var i alle fall morsomt. Men jeg har ennå ikke sett en hel episode. Den første skal vi se sammen på premiérefesten. Da tar jeg med autografboka mi, smite Oscar i år 2000.

Hotell Blæsfjell

Handlingen i «Vazelina Hjulekalender» kretser rundt Hotell Blæsfjell. Vazelina Bilopphøggers leier et gammelt skjul av moren til Ola (Oscar), men eierne av hotellet ødelegger stadig for de fattige - og litt dumme - gutta i skjulet.

Vazelina Hjulkalender er uansett en suksess. Tidligere sesonger fulgte et sted mellom 700.000 og 800.000 seere med høggeras kamp mot fiffen på Blazerfjell hver eneste dag. Både Vazelina-gutta og TV2 håper naturligvis på tilsvarende seertall også i år. (ANB)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags