Kvinne funnet død i Moss – mann siktet for drap

KRIMTEKNISK: Politiet løfter sperrebånd ved stedet for å slippe inn en varebil med krimteknisk utstyr.

KRIMTEKNISK: Politiet løfter sperrebånd ved stedet for å slippe inn en varebil med krimteknisk utstyr. Foto:

Av

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet på en privatadresse i Moss onsdag ettermiddag. En mann som befant seg på stedet, er siktet for drap.

DEL

ØstfoldDet bekrefter politiet overfor NRK.

Politiets innsatsleder på stedet, Arve Hermansen, sier til NTB at politiet fikk melding om en sak på adressen og var på vei til stedet før den døde kvinnen ble funnet.

Hun ble funnet av politiet, som kom til adressen i forbindelse med den saken de allerede var på vei til. Saken var altså ikke meldt inn om en død person i første omgang, sier han.

Mistenkelig dødsfall

Innsatslederen opplyser til NRK at kvinnen som ble funnet død, er i 50-årene.

Politiet vil ikke bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller om det er en relasjon mellom den døde kvinnen og mannen som er pågrepet, melder avisa.

– Vi ser på dette som mistenkelig og er i gang med etterforskning på stedet, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til Moss Avis.

Politiet tilbakeholdne med informasjon

Politiets krimteknikere jobbet på stedet, og hadde onsdag ettermiddag satt opp et telt rundt en bil ved adressen. Det blir også gjort avhør av vitner og naboer.

Politiet fant den døde kvinnen ved 13.30-tiden, ifølge avisa.

NTB har vært i kontakt med politiets operasjonsleder, som av hensyn til etterforskningen ikke ønsker å svare på spørsmål om saken nå. Politiet i Øst har lovet å komme med mer informasjon om det mistenkelige dødsfallet om noen timer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags