Slik fant Anne energi og glede til å takle kreftsykdom

Artikkelen er over 2 år gammel

Utstillingen av Anne Steinerts malerier åpner tirsdag 10. oktober i Nesoddtangen gård, og markerer verdensdagen for psykisk helse.

DEL

Verdensdagen for psykisk helseDenne dagen markeres årlig over hele verden den 10. oktober og handler ikke bare om det å ha psykiske problemer. Også de mentale utfordringer fysisk sykdom innebærer skal vies oppmerksomhet.

For nesodding Anne Steinert er det nettopp dette som har vært tilfellet. Hun har vært svært syk, og fant stor støtte i sin gamle hobby: det å lage bilder.

Sareptas forløsning

– Jeg har fått hjelp til å gå dypt inn i dette hos Sareptas krukke på Fagerstrand, sier den forhenværende rektoren på Myklerud. Du kan snart lese hennes historie her i Amta.

Nesoddtangen gård synes Anne Steinerts bilder passet godt inn i årets tema som er «noe å glede seg over», om å finne små og store ting rundt seg som gir glede.

Nå stilles de fargerike, vakre og sterke bildene hennes ut i Nesoddtangen gård en stund framover fra og med tirsdag tidlig ettermiddag.

Møter publikum

Dagen etter, onsdag 12. oktober, møter Steinert publikum i utstillingsrommet om kvelden.

Det er også mulig å se bildene på dagtid, hverdager når kafeen er åpen. 

– Jeg er så glad og ser fram til å være der onsdag kveld. Dette er et godt sted å være som gir energi og livslyst, sier Anne Steinert.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags