Rekordmye penger fra skolene

Pengene satt løst da Drøbak skole hadde TV-aksjonskveld.

Pengene satt løst da Drøbak skole hadde TV-aksjonskveld. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Innsamling til rent vann for TV-aksjonen engasjerer barneskolene i Frogn.

DEL

Både Drøbak skole og Sogsti skole har hatt TV-aksjonskveld og samlet inn penger til rent vann i regi av Kirkens Nødhjelp.

Drøbak skole satte ny rekord:

- Vi samlet inn 53.978 kroner. Det var hyggelig og god stemning etter hva jeg registrerte. Elevene leverte som alltid, rapporterer Drøbak-rektor Jon Grønli.

Fra Sogsti skole melder rektor Vivi Methi om aksjonskvelden onsdag at det var stor aktivitet i forkant, med planlegging av diverse aktiviteter og elevarbeider som skulle selges.

- Og på selve TV-aksjonskvelden var det tett av folk, foreldre, søsken, besteforeldre som bidro til det store beløpet som vi fikk inn, skriver hun i en e-post til Amta.

Alle trinn bidro med elevarbeider til salgs. Dette var alt fra høstbilder til bokmerker og tovede grytekluter. Under aksjonskvelden bød elevene dessuten på quiz, ryggmassasje, barnepass, dans, lesestund, trylling og spåmenn.

Musikalske innslag ble det også - med konserter i flere klasserom og huskonserter i gangene.

Foreldrene på 5. trinn hadde loddsalg og kaféer, og fikk inn en god slump penger på dette.

I alt samlet elevene på Sogsti skole inn 38.173 kroner. Loddsalget sørget for 12.353 kroner og kafévirksomheten 21.775 kroner.

- Til sammen fikk vi inn 72.301 kroner til TV-aksjonen, forteller en stolt Sogsti-rektor, og retter en stor takk til foreldrene på 5. trinn, samt alle elever og lærere som bidro til en flott kveld.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.