Resultatløs jakt på fire menn etter forsøk på hjemmeran i Ski

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SKI: Flere politipatruljer er ute og søker etter fire menn i 20-årene etter forsøk på et hjemmeran i Ski onsdag kveld. Mennene ble sist sett løpende mot Skeidarbygget. Politiet ber folk om å ringe 112 hvis de har observert mennene som beskrives med mulig pakistansk eller kurdisk utseende.

Ifølge VG var det en familie som ble forsøkt ranet i sitt hjem i Ski sentrum. Operasjonsleder Gisle Sveen sier til avisen at det var barna i huset som varslet politiet. Det letes både med helikopter, patruljer og hund. Både en kvinne, en mann og flere barn skal ha vært til stede i huset.

– Gjerningspersonene skal ha benyttet kniver og pistol ifm ransforsøket. Ingen kom fysisk til skade. Vi jobber på åstedet, og har fortsatt et aktivt søk, melder politiet klokken 22.13.

Ikke tilfeldig valgt hus

– Etterforskningen pågår for fullt nå, men vi kan si såpass at vi tror ikke at det var et tilfeldig valgt hus, sier innsatsleder Rune Isaksen i politiet, til NRK på stedet.

Follo-politiet mottok meldingen om forsøket på hjemmeranet klokken 20.33 onsdag kveld. To timer senere, klokken 22.40, avsluttet de den aktive letingen etter de fire mistenkte. Etterforskningen er avsluttet for i kveld og tas opp igjen torsdag morgen.

– Med mindre det dukker opp nye opplysninger eller noe mer, påpeker operasjonsleer Håkon Nilsen i Øst politidistrikt avdeling Follo et kvarter over midnatt natt til tordag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags