Snøballen ruller for Salsa

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

Snøballen ruller for Salsa Forlag i Drøbak. Forlaget har solgt 100 barnebøker til bokhandlerkjeden Norli. – Veldig morsomt, sier Cesilie Tanderø i Salsa Forlag.

DEL

– Barneboka «Historien om en måke» er innkjøpt i hundre eksemplarer, som skal distribueres til Norli bokhandlere i hele landet. Det er veldig morsomt at det er såpass interesse, sier Cesilie Tanderø, forlegger i Salsa forlag.

Forlaget har utgitt to bøker i høst: «Casa Laura - et møte med Italia», av Cesilie Tanderø, og barneboka «Historien om en måke» av den chilenske forfatteren Luis Sepúlveda.

Den er utgitt i mer enn tretti land, og Salsa forlag i Drøbak har sikret seg rettighetene til boka i Norge. Boka er vakkert illustrert av Petter E. Skau Jakobsen, som også er fra Drøbak. Boka er oversatt fra spansk til norsk av Jon Magnus, som er forfatter, journalist, og kjæresten til Tanderø.

– Bokhandlere får informasjon om boka i disse dager, og den blir godt mottatt, forfatteren Luis Sepúlveda er kjent for mange. Jeg er i Stavanger nå, på en internasjonal litteraturfestival, og har vært hos seks bokhandlere for å presentere bøkene, sier Tanderø på telefon fra Stavanger.

Anniken Holtnæs ved Ege Libris i Drøbak opplyser at de nå har solgt 13 eksemplarer av barneboka, og 19 eksemplarer av «Casa Laura – et møte med Italia».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags