Gå til sidens hovedinnhold

Solgt for 1,4 millioner over takst

Artikkelen er over 7 år gammel

Boligen i Bjørnemyrveien på Nesodden hadde en prisantydning på 6,9 millioner kroner. Mandag ble boligen solgt for hele 8,3 millioner kroner.

– Det var helt vanvittig med interesse rundt boligen. Bjørnemyr er et populært område og dette er en bolig som mange har ventet på skal komme ut for salg. Og når den endelig gjorde det så var det stor pågang, forteller eiendomsmeglerfullmektig Hans-Kristian Buer i DNB Eiendom på Tangen.

Det var 23-åringen fra Alværn som dro i land supersalget på Bjørnemyr denne uka.

Drømmehus
Visning på boligen ble holdt søndag, og salget var i boks mandag.

– Det var mange som satt og ventet på at budrunden skulle begynne, men vi var fort over takst og da var det mange som ikke ville delta. Men det var fortsatt flere personer med i budrunden så det gikk stadig høyere. Grunnen til at den gikk såpass høyt er nok på grunn av potensialet i huset. Det er en flott enebolig med en utrolig vakker utsikt, rett og slett et drømmehus for mange, sier Buer til Amta.

– Prisen var ikke satt lav for å trekke masse folk?

– Nei, absolutt ikke. Vi på kontoret og selgerne var enige om at dette var en optimistisk prisantydning. Men til syvende og sist så er det markedet som bestemmer prisen, påpeker Buer.

– Hvordan reagerte de som solgte huset ?

– Selgerne hadde absolutt ikke sett for seg dette. De var egentlig innstilt på at dette ville det ta lang tid å selge, så de ble veldig positivt overrasket til dette, forklarer Buer.

To boliger
Det er absolutt ikke hverdagskost å selge en bolig så mye over takst.

– I løpet av de to siste årene er det kun to eneboliger som har gått så høyt over takst her på Nesodden. Og jeg syns jo det er veldig stas at jeg har solgt den ene av de, innrømmer Buer.

23-åringen har kun arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig siden juni i år. Han er naturlig nok svært fornøyd med starten på sin karriere og forteller at han gjerne gjentar suksessen. Samtidig har han stor tro på bolighøsten:

– Det har tatt seg opp etter sommeren og det er god aktivitet i markedet, vi tror at det kommer til å fortsette å gå oppover helt frem til og med november. Både oktober og november var gode måneder å selge i fjor. I 2012 var faktisk november den beste måneden i løpet av året, så vi har kanskje ikke nådd toppen av markedet enda hvis det blir som i fjor, sier Hans-Kristian Buer.

Kjøper og selger ønsker ikke å kommentere denne saken.

Kommentarer til denne saken