Nå går det mot Kieltur for «Drøbaksvenner»

DEL

I slutten av januar var om lag 50 mennesker, tilknyttet Facebook-gruppen «Drøbakvenner», samlet på Sjøstjernen for pølsefest.

«Drøbaksvenner» som Astrid Urbye startet i i sin tid teller i dag drøyt 8500 medlemmer. Pølsefesten på Sjøstjernen var så vellykket at nå ønsker gruppas administratorer å invitere til nok en samling utenfor det sosiale mediet. Denne gangen også utenfor Drøbak.

– Vi er nå helt i startfasen med å forberede en tur med Color Line til Kiel for for medlemmer i Drøbaksvenner, sier Urbye til Amta.

Urbye forteller videre at det er snakk om å få tak i gratisbilletter med Kielfergen. To av medlemmene i Facebook-gruppen jobber i Color Line, de hjelper nå til med å finne passende tidspunkt for avreise.

Urbye som har drevet Drøbaksvenner i en årrekke innrømmer at jobben med å holde styr på over 8500 mennesker er stor. Det er faktisk kø for å få komme inn i den populære gruppen. Nylig fikk Urbye også med seg Morten Johnsen på administrator-laget.

– Alle som ønsker medlemskap blir sjekket om de har tilknytning til Drøbak. Er vi usikre på om de har noen tilknytning blir de kontaktet av oss før de eventuelt får bli medlem, forteller Urbye.

Den engasjerte pensjonisten er glad for å være med å bidra til at både gamle og ikke minst nye innbyggere i Drøbak kan stifte bekjentskaper via Facebook-gruppen. Nå også utenfor Facebook.

– Det er gledelig at «Drøbaksvenner» kan være en koplingskanal for venner og hygge, avslutter Urbye som tar sikte på å sette kurs mot Kiel i løpet av våren.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags