Slår lissepasning til Frogn kommune

FIKSES: Fra sommerens arbeider med å fikse på kunstgressbanen på Seiersten.

FIKSES: Fra sommerens arbeider med å fikse på kunstgressbanen på Seiersten. Foto:

Av

Problemene knyttet til undervarmen på Seiersten stadion, gjør at Frogn kommune ikke klarer å få sluttregnskapet ferdig i tide. Akershus fylkeskommune slår en lissepasning til Frogn ved å godkjenne forlenget frist.

DEL

Frogn kommune er av Akershus fylkeskommune bevilget 2.5 millioner i spillemidler for å legge kunstgress på Seiersten stadion. Kunstgresset er på plass, men store problemer med undervarmen er en stor utfordring. Sluttregnskapet skulle vært hos fylkeskommunento år etter at pengene ble bevilget, noe som skjedde 14. juni 2016. Fylkeskommunen har varslet Frogn kommune om at bevilgningen kan bli inndratt dersom regnskapet ikke er sendt inn innen 1. november i år, men at det gis anledning til å søke om forlenget frist, noe Frogn kommune har gjort.

– Vi kommer Frogn kommune i møte med vedtak om å forlenge fristen for innsendelse av regnskap til 31. desember neste år. Vi er kjent med at undervarmen på Seiersten stadion ikke har fungert, og at det vurderes å etablere vannbåren undervarme, sier rådgiver Jørn Haakensveen i Akershus fylkeskommune til Amta.

LES OGSÅ: Og så var det på`an igjen - på Seiersten kunstgress

Dyrt og dårlig

DFI har overfor Frogn kommune dokumentert at el-varmematter under kunstgresset på Seiersten ikke har fungert som ønskelig, og har bedt kommunen om å anlegge vannbåren varme. Ikke nok med at varmemattene ikke fungerer, de er også nesten dobbelt så dyre å drifte som den vannbårne undervarmen på Måna-banen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags