Nesodden vgs løp inn til en hederlig plassering i Holmenkollstafetten

Foran fra venstre: Veronika Løkke, Siv Falang Gravem, Inger-Lise Stubberud, Elizabeth Mary Diskin, Natasha Moore, Stefan Hotvedt, Knut Einar Skjær. Bak fra venstre: Peter Isachsen, Ulf Meeg, Anders Pettersen, Vilde Pedersen Habberstad, Anne Vagstein, Espen Gjervan, Ghita Hassoun.  Ikke til stede på bildet: Roar Krislok

Foran fra venstre: Veronika Løkke, Siv Falang Gravem, Inger-Lise Stubberud, Elizabeth Mary Diskin, Natasha Moore, Stefan Hotvedt, Knut Einar Skjær. Bak fra venstre: Peter Isachsen, Ulf Meeg, Anders Pettersen, Vilde Pedersen Habberstad, Anne Vagstein, Espen Gjervan, Ghita Hassoun.  Ikke til stede på bildet: Roar Krislok Foto:

For andre år på rad, etter noen års opphold, stilte Nesodden Videregående Skole lag i Holmenkollstafetten.

DEL

- I år ble det, med åtte kvinner og sju menn i klasse A2 andre lag mix flertall kvinner sier en fornøyd Ulf Meeg ved Nesodden vgs.

- Til tross for litt fukt i været og kjølig vind ble det en fin dag for alle som var med.  Og selv om tiden 1:20:59 ikke ble noen skolerekord, holdt det til en hederlig 254. plass av nesten 1000 lag i klassen forteller Ulf.

Flott opplevelse

- Alle de spreke lærerne som var med, var enige om at det var en flott opplevelse å være med på Oslos folkefest. Og at det i år var deltakerrekord i stafetten, var lett å se på folkehavet i gatene, avslutter Meeg som var primus motor for årets stafettlag ved Nesodden vgs.

Og med den oppsummeringen, skal man ikke se bort i fra at de sporty lærerne ved NVS, er klare for stafett også i 2020.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags