Herlig innsats i GIF-stafetten og i Oppegårdsprinten

GIF-stafetten: DFI stilte med mange lag i GIF-stafetten på Gjelleråsen søndag. Foto: DFI ski

GIF-stafetten: DFI stilte med mange lag i GIF-stafetten på Gjelleråsen søndag. Foto: DFI ski

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er vinteren her for fullt, selv om det ikke er veldig mye snø over alt. Veldig mange fra Nesodden og Drøbak går flere ulike renn hver helg, og her er et kort referat fra søndagens renn.

DEL

– GIF-stafetten på søndag gikk i fristil og veldig mange lag fra DFI var med og flere nye fjes var å se. Sånt er veldig hyggelig., sier Kjell Arne Besseberg i DFI ski.

– Stafetten ble flyttet til Varingskollen og her var det bratte motbakker og tøffe utforbakker, og med løs kunstsnø ble dette tungt å gå i. Men uansett, – Superbra innsats, flott prestasjoner, litt knall og fall – men alle var enig om dette var gøy, sier Besseberg.

God Oliver

Unge Oliver fra NIF ski gjorde en super innsats under Moelvenrennet på Sjusjøen og klubben hadde en fyldig deltagelse under Oppegårdsprinten søndag med fantastisk mange spennende oppgjør i heat og finaler.

Resultatene fra sprinten langt at Nesodden IF ski i J11-klassen fikk en dobbeltseier ved Mia Minge Johannesen og Aase Strøm.

I J9 ble gått to suverene heat av Pernille som krysset målstreken først begge ganger, melder NIF ski på sine hjemmesider.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags