NIF- og DFI-løpere med solid innsats i romjulsrenn

Delte: Mia Minge Johannesen vant på Budor, men måtte dele førsteplassen sammen med Emilie Ruud Lia. Foto: NIF ski

Delte: Mia Minge Johannesen vant på Budor, men måtte dele førsteplassen sammen med Emilie Ruud Lia. Foto: NIF ski

Av

Flere lokale skiløpere har deltatt i ulike renn i julen. Det har gitt mange gode resultater.

DEL

Gåsburennet ble arrangerte klassisk stil 27.12. Her deltok Nesoddens Emma og Milla Minge Johannesen J8, Mia Minge Johannesen i J11 og Maja Ellefsrud i J16 og Mads Gravråk Hjort-Larsen i G16. Mia viste nok en gang god form da hun vant J11, Maja kom på en fin delt 5. plass i J16.

Ribberennet

Fredag ble det arrangert renn i fristil på Budor. Mia Minge Johannesen var eneste deltager fra Nesodden. Hun vant denne dagen også, men måtte dele førsteplassen sammen med Emilie Ruud Lia fra Granli IL. Samme dag gikk også Ribberennet på Ål i Hallingdal av stabelen med flott deltagelse av Emilie Brandt-Kjelsen, Amalie Nitteberg og Victoria Nitteberg, alle fra Nesodden IF ski.

Tradisjon

Det var duket for tette dueller, høy fart, mye pepperkaker og gløgg lille julaften i lysløypa i Drøbak. Team Follo som er for alle løpere i Follo fra 15-årsklassen hadde en uformell lille julaften-sprint. Først en prolog i 1 km hvor løperne gikk to runder. Deretter ble det delt opp i heat på 4 og 4 og da blir det litt trangt i løypene, men de gikk uten for mange stavbrekk og innsatsen var på topp melder DFIs skigruppe på sine hjemmesider.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags