- Veldig moro, synes Tobias. - Men litt mye trening!

Artikkelen er over 1 år gammel

Drøbak Tennisklubb, med hovedtrener Magnus Holmquist i spissen, har vært i Arvika og finpusset både tennisferdigheter og det sosiale.

DEL

- Dette var vel den 20. gangen vi var på leir i Arvika, og det ble like bra som det pleier, sier Magnus Holmquist.

- Det blir jo en del  tennis, men også tid til annen moro.  En av de viktigste tingene vi gjør er å bygge sosiale relasjoner, og på en sånn leir så blir både vi og spillerne godt kjent, noe som er vktig i treningshverdagen, sa Holmqvist etter treningsleiren i Arvika.

Magnus Skog Gren og Oscar Lervik-Mørck

Magnus Skog Gren og Oscar Lervik-Mørck Foto:

Mye trening

Åttendeklassing Tobias Paulsrud var med på samlingen, og han hadde det helt topp sammen med blant annet Oscar Lervik-Mørck, Magnus Skog Gren, Alexander Rønningen og Daniel Hansen.

- Det ble to tennisøkter hver dag, med tilsammen fire timer. Det er jo ganske mye, men det var moro.  I tillegg så rakk vi mye annet, og var blant annet i svømmehallen. 

- Alt i alt er jeg godt fornøyd med samlingen, sa Tobias som trener Magnus Holmquist mener har gode forutsetninger for å bli skikkelig god.

- Tobias er et balltalent, med god teknikk, motorikk og koordinasjon.  Han trenger bare å jobbe litt med utholdenhet og styrke, så vil han vinne mange kamper når turneringene begynner, sa Holmquist da campen i Arvika var avsluttet og spillerne trygt tilbake i Drøbak.

Tobias Paulsrud og Daniel Hansen

Tobias Paulsrud og Daniel Hansen Foto:

Simone Jönsson, Elina Soe, Linnea Stendahl-Ask, Sofia Solvik

Simone Jönsson, Elina Soe, Linnea Stendahl-Ask, Sofia Solvik Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags