Tar innspill på Facebook

Marianne Rand-Hendriksen sier arbeidet med Nesodden kommunes nye nettside vil gå i gang for fult i januar 2009. ? De skal stå ferdige i løpet av 2009, men vi har ikke satt en dato ennå, sier hun. Foto: Erik Inderhaug

Marianne Rand-Hendriksen sier arbeidet med Nesodden kommunes nye nettside vil gå i gang for fult i januar 2009. ? De skal stå ferdige i løpet av 2009, men vi har ikke satt en dato ennå, sier hun. Foto: Erik Inderhaug

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Nesodden kommune er interaktive.

DEL

I 2009 lanserer Nesodden kommune sin nye nettside. Du kan komme med innspill på Facebook om hvordan du vil siden skal se ut, og hvilket innhold du helst ser at kommunen legger ut der.

Liten respons

I gruppen "Nesodden kommunes nye nettsider" kan nesoddinger flest komme med innspill og ideer til hva det ønsker av kommunens nettside, sier prosjektleder Marianne Rand-Hendriksen.

– Hvordan har responsen vært?

– Ikke så stor foreløpig. Facebook-gruppen er ikke så stor, og det er ikke publisert så mye ennå, fordi vi ikke har jobbet aktivt med Internett-siden. Det blir annerledes i januar, sier hun til Amta.

18 medlemmer

I dag har Facebook-gruppen kun 18 medlemmer, men det håper hun bedrer seg når siden blir litt mer kjent. Allerede har det kommet inn flere eksempler på andre kommunale nettsider som kan inspirere prosjektgruppa.

– Vi har lyst til å ha med en aktiv brukergruppe, hvor folk kan si sine meninger. Vi vil involvere kommunens innbyggere, også gjennom tilbakemeldinger når nettsiden er lansert, påpeker prosjektlederen.

Nytt i 2009

For to uker siden skrev Amta om Norge.nos kåring over de beste offentlige nettstedene i landet. For Nesodden kommunes del var dette dyster lesing, ettersom kun 37 kommuner scoret dårligere.

En totalscore på fattige 36 prosent er ikke egnet til å imponere noen, men nå er arbeidet med den nye nettsiden snart på gang.

– Vi er akkurat ferdig med å publisere intranettet, og begynner med internettsidene i januar. De skal stå ferdige i løpet av 2009, men vi har ikke satt en dato ennå, sier Rand-Hendriksen, som leder prosjektgruppa som skal utarbeide de nye nettsidene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags