[Østlendingen]  Frederic Rydje fra Trysil ante fred og ingen fare da la seg til å sove onsdag kveld. Der tok han imidlertid feil, for i løpet av natten tok mobiltelefonen fyr.

– Jeg åpnet øynene torsdag morgen og oppdaget at rommet var fylt med grå røyk. Da ble jeg ordentlig våken rimelig fort for å si det sånn, sier Rydje til Østlendingen.

24-åringens drøyt ett år gamle Samsung Galaxy S6, som lå på nattbordet rett ved siden av senga, hadde nemlig tatt fyr innvendig i løpet av natta.

– Det var ganske utrivelig. Man har jo hørt flere historier om telefoner som har tatt fyr mens de har stått på lading, men min lå bare helt for seg selv. Det er jo litt skummelt at slikt kan skje uten videre, sier han.

Rydje er glad det ikke gikk verre enn det faktisk gjorde.

– Det kunne jo ha gått skikkelig galt. Å ligge og få i seg røyk i flere timer er vel ikke akkurat spesielt sunt, humrer tryslingen, som for øvrig ikke trengte noen form for legetilsyn etter hendelsen.

Han har allerede vært i kontakt med Samsung Norge, som har tatt saken meget seriøst og satt Rydje i kontakt med et av sine mobilverksteder.

– De har ytt god service i etterkant av episoden, og svarte meg raskt da jeg fortalte hva som hadde skjedd. Jeg har fått beskjed om å sende inn telefonen i løpet av neste uke, og da skal de undersøke hva som har gått galt, sier Frederic Rydje. (ANB)