Telenor åpner i dag den første av i alt 77 egne butikker. Den nye kjeden satser for fullt på å tilby eksisterende og potensielle kunder gode tilbud og markedets beste service.

Tidligere har butikken på Drøbak city hatt navnet Telekiosken, men nå blir det forandringer.

– Vi har noen få Telenorbutikker allerede, men nå tar Telenor skrittet fullt ut og lanserer 77 helprofilerte Telenorbutikker på få uker over hele Norge. Butikkonseptet vil være noe annet enn de tradisjonelle mobil- og teknologibutikkene folk er vant til, sier Bjørn-Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

- De nye butikkene vil gjøre Telenor enda mer tilgjengelig og butikkene innbyr til lek og testing av nye modeller og Telenors ulike tjenester. Telenorbutikken skal være et naturlig sted å søke råd om mobiltelefoner, utstyr, tjenester og abonnement hos kompetente butikkansatte. Vi satser både på de som skal ta skrittet som brukere av smarte mobiler og nettbrett for første gang, og de mange som vil ha mer enn hva enkle abonnementer i markedet kan gi, sier Moen.

Telenor tok i fjor over Telekiosken. De nye butikkene blir helrenovert og butikkpersonalet har deltatt på en intensiv Telenoropplæring for å kunne tilby den aller beste servicen.

Denne uken åpner Telenor også butikker på Vinterbrosenteret, i Ski, og flere steder i Oslo.