Gå til sidens hovedinnhold

– Fy søren, jeg fikk frysninger fra begynnelse til slutt

Artikkelen er over 4 år gammel

– Det var lekkert, fryktløst og litt skummelt, mente Linn Skåber etter Mdonnaz' opptreden under semifinalen i Norske Talenter fredag kveld.

Men dessverre nådde ikke dansegruppen helt opp, og dansegruppens tid i Norske Talenter er over kun en uke før den store finalen.

De spreke damene i dansegruppa Mdonnaz var først ut i sesongens siste semifinale. De tok seg som kjent direkte til semifinale tidligere i år etter at Mia Gundersen valgte å kaste seg over gullknappen.

Dansegruppa fikk fredag kveld tøff konkurranse blant flere sangtalenter, en akrobat, en magiker og flere dansere under den aller siste semifinalen.

Men Mdonnaz skuffet ikke dommerene. Samtlige i dommerpanelet var i fyr og flamme etter damenes fantastiske opptreden. Etter et forrykende danseshow haglet det med lovord fra de fire dommerne:

– Fy søren, jeg fikk frysninger fra begynnelse til slutt, lød meldingen fra Mia Gundersen.

Mens dommerkollega Suleman Malik kort og konsist konkluderte:

– Dere er en stor inspirasjon for meg og alle der ute som er usikre; just do it!

Og med det er de fem Drøbak-damene Mariann Leines Dahle, Cecilie Hegg, Franciska Munck-Johansen, Grethe Tenden og Jannicke Solgård-Jensen og resten av Mdonnaz tid i Norske Talenter over for denne gang.

Les også

Drøbakdamene danset seg til gullknapp i Norske Talenter

 

Kommentarer til denne saken