Bjarne Brøndbo om John (56) fra Nesodden -Vi trenger cowboyer som deg i Norge

Foto:

DEL

Fredag sto John Markussen (56) fra Fagerstrand på scenen i forbindelse med den femte auditionrunden av Norske Talenter.

Dommerpanelet var meget entusiastiske da John entret den store scenen. Og 56-åringen skuffet ikke dommerne da han stemte i sin egenproduserte countrylåt.

– Det er ganske modig og kult å og ikke være «tjueto og et halvt», men 56 år- og melde deg på Norske Talenter med en egenprodusert sang. Tusen takk, uttrykte Janne Formoe etter nesoddingens opptreden.

Bjarne Brøndbo lot seg også imponere av countrymusikeren fra halvøya:

– Jeg synes du gjør en super audition. Og jeg må si at vi trenger cowboyer som deg i Norge.

Alle de fire dommerne, Janne Formoe, Mona Berntsen, Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo, ga John et JA til videre deltakelse i Norske Talenter.

– Jeg er meget fornøyd med den feedbacken jeg fikk under auditionrunden. Jeg framfører jo en egenprodusert låt, så gjenkjennelseseffekten var ikke stor, likevel gikk dette veldig bra. Og jeg er fornøyd med gjennomføringen, forteller John til Amta.

Fremover venter dommutvelgelsen for alle deltakerne som tok seg videre fra auditionrundene. Deretter blir om lag 60 deltakere tatt med videre til semifinalene.

– Nå gjelder det virkelig. Man man få med seg både publikum i salen, seerne og dommerne. For oss som driver med musikk gjelder det ikke bare å framføre musikken vår, man må også finne fram entertaineren i seg, sier John.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags