Det kan dryppe noen dråper over enkelte barnetog, men utover dagen kommer godværet tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DRØBAK/NESODDEN: – Det kan komme noen regnbyger og noe vind på morgenen 17. mai. Men det ser ikke ut til at det kommer veldig mye nedbør. Mellom klokken 10 og 11 vil dette gi seg, sier meteorolog ved Metorologisk Institutt Eldbjørg Moxnes.

Det betyr at de som skal gå i barnetoget i Drøbak på 17. mai gjør lurt i å ta med seg en paraply. Barnetoget her starter nemlig klokken 10. Det samme gjelder de som skal gå i barnetoget ved Berger skole på Nesodden. Her starter barnetoget allerede klokken 9:30.

Barnetoget på Tangen ser ut til å bli skånet for regnvær i morgen. Når det enorme Tangen-toget marsjerer ut av Kongleveien klokken 11 bør det meste av regnvær være unnagjort, skal vi tro meteorologen.

På Myklerud har de virkelig truffet med tidspunktet for årets barnetog. Det starter nemlig ikke før klokken 12:20, og da har regnværet for lengst passert nesoddlandet.

Moxnes forteller at videre utover dagen vil det blir pent vær i Frogn og på Nesodden. Det betyr sol og godvær når Borgertoget starter opp klokken  16:30 i Drøbak.

– Det letter og solen vil titte fram utover dagen. Temperaturene vil bli noe lavere enn vi har i dag, men vi får opp mot 20 grader på det varmeste, sier Moxnes.

Usikker på når du skal møte opp i morgen. Her finner du programmene:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags