Velfest i Hasle/Fundingrudveien Vel

Hasle Fundingrudveien Vel Sommerfest

Hasle Fundingrudveien Vel Sommerfest

Artikkelen er over 10 år gammel

Kasserer Anita Fatnes i Hasle/Fundingrudveien Vel har sendt amta.no en stemningsrapport, og en hel mengde bilder, etter den store velfesten.

DEL

START BILDESERIEN
Kasserer Anita Fatnes i Hasle/Fundingrudveien Vel på Nesodden forteller om en svært vellykket velfest i regi av årets festkomitè, ekteparene Jan Henry og Jøril Sivertsen, og Øystein Grøstad og Ulrika Wennberg:

Det ble arrangert Vel OL 2008 i Krangeveien på Jaer/Hasle på Nesodden - i bl.a. grenene kulestøt (med steiner), spydkast, ball i bøtte, sprangridning (der vi selv var hestene!), slåball (ball i tau på pinne), potet-på-skje-løp, og kaste ball i bøtte (for de minste). Forsamlingen ble delt i tre grupper; 0-6 år, 7-20 år og 21-100 år - og dermed ble det kåret beste kvinnelige og mannlige utøver i hver klasse. I den yngste gruppen fikk imidlertid alle medalje og bamse - til deres store stolthet og begeistring

Ellers har de fleste med seg bord og stoler, og vi plasserte oss like godt midt i (grus)veien! Veldig koselig å sitte slik på mange små bord som utgjorde et langbord. Den årlige teoretiske konkurransen ble også gjennomført, og vinnerne ble Nina Sandberg med familie.

Send inn du også

Hvis din forening har et arrangement dere ønsker omtale av, så send mail til nett@amta.no

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags