Frogn: Trygve Skaug har sunget seg inn i hjertene til det norske folk de siste årene, med sine rørende og poetiske hverdagsskildringer.

Han har samarbeidet med artister som Maria Mena og Eva Weel Skram, og deltatt i Hver gang vi møtes. Nå er han klar for Drøbakfestivalen.

– Trygve Skaug har hatt en fantastisk bratt karrierekurve de siste årene, og før jul spilte han i Oslo Spektrum. Han er en artist som veldig mange har ønsket seg til Drøbakfestivalen, og nylig slapp han et nytt album som har fått fantastiske anmeldelser, sier Hans Petter Haaland hos Drøbakfestivalen.

Vi kan ikke tenke oss en bedre artist til å åpne lørdagen på

Hans Petter Haaland, festivalsjef Drøbakfestivalen

God bredde til festivalen

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2019, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Alene med sine gitarer og poesien.

– Vi ønsker at Drøbakfestivalen skal ha god bredde i programmet, noe Skaug bidrar ytterligere til. Vi kan ikke tenke oss en bedre artist til å åpne lørdagen på, sier festivalsjef Hans Petter Haaland, som er godt fornøyd med billettsalget til årets festival.

Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 200 uker på NRKs lister.

Skaug har en betydelig mengde følgere på Instagram med nærmere 200.000.