Disse er plukket ut til å delta på matmesse i Berlin

Til Berlin: Alexander Nussbaum og Monica Grønvoll Aaen jobber hardt for at alt skal være klart til matmessen i Berlin. I bakgrunnen jobber kokkene med menyen som skal serveres i Tyskland.

Til Berlin: Alexander Nussbaum og Monica Grønvoll Aaen jobber hardt for at alt skal være klart til matmessen i Berlin. I bakgrunnen jobber kokkene med menyen som skal serveres i Tyskland.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Oscarsborg Hotel & Resort er plukket ut til å representere Oslo-regionen og Norge på verdens største matmesse i Berlin, hvor Norge deltar for 30. gang.

I disse dager møtes noen av kokkene og lærlingene fra Oslo-regionen på Oscarsborg Hotel & Resort for å gjøre de siste forberedelser før avreise til Berlin.

Matansvarlig for Oslo-regionen, Alexander Nussbaum, leder arbeidet, som består av å forberede en del råvarer som skal benyttes på messen.

Den norske deltakelsen på Internationale Grüne Woche er et ledd i å bygge Norge som mat- og reiselivsnasjon.

– Dette er jo en verdenskjent messe, og det tyske reiselivsmarkedet er nytt for oss på Oscarsborg, forteller direktør Monica Grønvoll Aaen.

– Det skal bli veldig spennende å se komme dit og presentere vår region. For oss, er det klart vi er spente på hvordan Drøbak og Oscarsborg vil bli mottatt. Dessuten er det gøy å reise dit med dem som jobber med destinasjoner og dem som jobber med maten.

I 2016 var over det på messen 400.000 besøkende, 1660 utstillere fra 65 land og 65 landbruksministere.

Med seg i koffertene har Nussbaum blant annet med 15 kilo salami, 30 kilo coleslaw og 20 kilo Pancetta.

– Å delta på messen er viktig fordi både produsenter og destinasjoner møtes, noe som vil gi oss gode kontakter og selvfølgelig at vi i Berlin også vil møte et stort antall potensielle kunder som forhåpentligvis vil få øynene opp for det vi i vår region kan tilby.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags