NESODDEN: En mopedist ble påkjørt lørdag formiddag på Berger, i Jøtulsvingen. Bilisten kjørte videre. Gutten som kjørte mopeden kom uskadd fra hendelsen. Han fikk dessverre ikke med seg bilens registreringsnummer. Det han rakk å registrere var at bilen var en sort Mercedes.

Påkjørselen skjedde rundt 1330, opplyser vakthavende hos politiet i Follo Gisle Sveen.
– Mopedisten har registret forholdet, men uten registreringsnummer kan det være vanskelig å finne føreren. Han har anmeldt forholdet.

Om noen skulle ha sett noe, kan de ta kontakt med politiet.

FROGN: Natt til lørdag fikk politiet melding om et par, begge godt beruset, den ene iført morgenkåpe, som kranglet i gjestehavna i Drøbak.

– Den ene av dem truet med å hoppe på sjøen, og vi rykket ut for å bistå paret. Da vi kom til gjestehavna, fant vi ingen der. Og det var ikke noe som tydet på at noen hadde hoppet i vannet.  

NESODDEN: I løpet av lørdagsnatten kom det melding om to stykker som slåss i en grøft ved Kapellveien på Nesodden. – Den ene skal ha blødd mye. Da ambulansen kom til stedet var de to forsvunnet, men politiet har personalia på mulig gjerningsmann om noen skulle ønske anmelde forholdet senere.

FROGN/NESODDEN: – Det kom en del meldinger om noe støy fra russen, men vi har ikke sjekket, eller stoppet, noen russebusser i noen av kommunene, opplyser Sveen.