NESODDEN: Det er renholdsteamet på Sunnaas sykehus som hedres med sjokoladedekket Amta-kake. Kaken deles ut til hverdagshelter i Frogn og Nesodden som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Ifølge tipseren bør nettopp renholderne på Sunnaas trekkes frem i lyset: "De har gjort og gjør en fantastisk innsats nå i disse koronatider", skrev tipseren til Amta.

Stor oppmuntring

– Nå blir jeg ordentlig rørt, sier Tine Brudheim, tillitsvalgt for renholderne. – Dette setter vi ulidelig stor pris på. Jeg får gåsehud, fortsetter hun og smiler.

Det er firmaet Eir Renhold – 4service som i drøyt halvannet år har hatt kontrakt på renhold ved Sunnaas sykehus. Ti fast ansatte og sju vikarer sørger for vask og desinfisering av hele sykehuset, både hverdager og helg.

Da Amta delte nyheten på terrasseområdet utenfor sykehuset, var det et smilende renholdsteam som tok imot kaken.

Viktig for smittevernet

– De har vært utrolig flinke – renhold har stor betydning for smittevernet. De desinfiserer og står på. Sykehuset er veldig fornøyd med innsatsen, roser Ann-Sissel Pettersen, leder for eiendom og intern service, og ansvarlig for renholdsavtalen med Eir Renhold.

– Vi skal spare litt kake til resten av gjengen også, men vi skal kose oss i lunsjen, forsikret et fornøyd renholdsteam og takket hjertelig for oppmuntringen.

Amta hedrer hverdagsheltene!

Amta hedrer hverdagsheltene!

Akershus Amtstidende ønsker å ære dem som har gjort noe ekstra under de uvanlige tidene vi nå opplever. I tida framover vil vi dele ut kaker og gavekort til mennesker som strekker seg lenger enn det behøver, til glede for andre.

Kjenner du til en hverdagshelt? Ta kontakt på epost, sms eller telefon: [email protected] / 974 63 989 eller [email protected] / 976 40 814