Navn: Dina Mikalsen

Alder: 24 år

Bosted: Fra Nesodden, bosatt i Bergen

Yrke: Student ved Norges handelshøyskole

– Hva har du fylt sommeren med?

– Jeg har jobbet to måneder som intern i økonomiavdelingen til Adecco. For øyeblikket er jeg på Mallorca, som blir siste stopp før jeg reiser tilbake til Bergen.

– Hva ser du helst på TV?

– Akkurat nå er det Game of Thrones som gjelder, men ellers må jeg innrømme at jeg ser på mye Friends selv om jeg har sett alle episodene minst 10 ganger.

– Hva er god sommermat for deg?

– Reker og gode oster er desiderte favoritter om sommeren.

– Hva er det beste rådet du har fått?

– Det beste rådet jeg har fått må være at man alltid skal være snill og åpen mot nye mennesker. Dette gjelder spesielt når man møter mennesker som ikke er lik en selv.

– Du får 100.00 kroner til et lokalt formål. Hvem vil du gi disse pengene til?

– Da ville jeg delt potten i to, og gitt den ene halvparten til en organisasjon som jobber med integrering og mangfold, og den andre halvparten til basketgruppa på Nesodden.

– Hvem vil du gi en rose?

– Jeg må nesten gi en rose på deling til den flotte mormoren min som har kjempet mot sykdom i mange år, og til bestefar som alltid er der ved hennes side. De er mine viktigste støttespillere og forbilder.

– Som Amta-redaktør for en dag, hva hadde du satt på dagsorden?

– Som redaktør ville jeg utfordret kommunene i deres bruk av teknologi på ulike områder. Jeg tror det er spesielt viktig å tenke mer innovativt på helsetjenester og utdanning.