Gå til sidens hovedinnhold

Paul Simmons: – Det ble en bratt lærekurve

Et øyeblikk

Navn: Paul Simmons
Alder: 59
Bor: Fagerstrand
Yrke: Kabinsjef

Paul Simmons er kommunestyrerepresentant for Senterpartiet i Nesodden kommune.

– To år i kommunestyret. Har det stått til forventningene?

– Det ble en bratt lærekurve det første året, hvor jeg prioriterte lytte, lære og forsiktig fremme ideer og saker jeg brenner for og mener kommer innbyggerne til god

– Nå er ditt parti, Senterpartiet, i regjeringen. Hvor etterlengtet har det vært å få partiet i en slik posisjon?

– Det å få et regjeringsskifte har vært etterlengtet, etter åtte år med fokus på store skatteletter for de som har mest, er det på tide med ny politikk. Nå vil forhåpentligvis ordinære lønnsmottakere og de svakeste i samfunnet få mere oppmerksomhet, også i budsjettene. Vi som bor i mindre kommuner og folk i hele landet vil forhåpentlig vis se flere offentlige tilbud og tjenester forbli nært folk eller komme tilbake som for eksempel en lokal politipost her ute på Nesodden.

– Hva bruker du ellers fritiden på?

– Fritiden brukes til natur og kulturopplevelser, matlaging, musikk, gitarspill og sykling, helst på sti i skog og mark.

– Hvor er ditt favorittsted på Nesodden?

– Mitt personlige favorittsted skifter litt med sesongene, vi elsker å være på svabergene mellom Spro og Svestad på varme sommerdager, vinterstid har vi et «hemmelig» sted på en høyde med en liten gapahuk og bålplass med utsikt over store deler av Oslofjorden hvor familien har tent bål, varmt i koppen og sett solnedgangen på julaften de siste 20 årene. Vi feiret faktisk nyttår med noen venner der ute skogen under stjernene i fjor. Anbefales

– Hva slags musikk hører du helst på?

– Er altetende når det kommer til god musikk, litt etter humør og stemninger. Oppdaget Country og Roots musikk i voksen alder og er glad i god jazz og hard rock.

– Er det noen, fra andre partier, du vil framsnakke?

– Har stort sett bare godt å si om alle partiene representert i kommunestyret. Er positivt overrasket over hvor mange gode saker vi faktisk enes om når det kommer til natur og miljø og hvordan balansen mellom bruk og vern går som en grønn tråd gjennom den helhetlige politikken som gjenspeiles i planer og strategier som ligger til grunn for framtiden vi alle ønsker oss på Nesodden.

Les også

Her smittes flest: – Svakt stigende smittetrend

Les også

Bommen på Bomansvik må bort: – Dette holder ikke mål

Les også

Løsning har tatt lang tid: – Jeg synes det er uverdig

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.