Philip og Mikkel tok dobbeltseier

TALENTER: Dobbeltseier til de to lovende Drøbak Golfklubb-juniorene Philip Linberg Bondestad (tv) og Mikkel Antonsen i G19-klassen i helgens Srixon Tour 4-turneringen på Elverum Golfklubbs bane i helgen.

TALENTER: Dobbeltseier til de to lovende Drøbak Golfklubb-juniorene Philip Linberg Bondestad (tv) og Mikkel Antonsen i G19-klassen i helgens Srixon Tour 4-turneringen på Elverum Golfklubbs bane i helgen. Foto:

Drøbak Golfklubb har mange nye stjerneskudd på gang. I helgen tok to av juniorene dobbeltseier i en stor turnering på Elverum.

DEL

I kamp med 44 andre G19 juniorspillere tok Philip Linberg Bondestad og Mikkel Antonsen de to øverste plassene i helgens Srixon Tour 4-turneringen på Elverum Golfklubbs bane. De to Drøbak-talentene gikk de tre rundene på henholdsvis åtte og syv slag under par og var med det suverene med fem slags margin ned til nummer tre.

Førstnevnte vant med totalt 208 slag etter å ha gått de tre rundene på 70, 71 og 67 slag. Mikkel Antonsen åpnet bedre med 69 og 70 slag på de to første rundene, men ble henvist til andreplass etter 70 slag på den tredje runden.

Mange sterke resultater

Helgens resultater bekrefter at det gror godt i Drøbak Golfklubb. Dobbeltseieren er kun det siste av mange sterke resultater den siste tiden, og spesielt helgens dobbeltvinnere viser at de må regnes med i toppen hver gang de deltar i konkurranser. I begynnelsen av august ble Philip Linberg Bondestad beste amatør i NM for herrer, og forrige helg vant Mikkel Antonsen G19-klassen i Narvesen Tour i Fredrikstad.

Srixon Tour 2020 avsluttes i Kragerø om to uker.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.