Rolig natt i Follo, men sjekk smørbrødlista fra Østfold

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Follo: – Det ser ut til å ha vært en rolig natt for politiet hva Frogn og Nesodden angår, opplyser operasjonsleder Ronny Samuelsen.

– Vi har ingenting i vår logg de to kommunene. Når det gjelder Ski, så ble to personer i trettiårene bortvist fra Bowlers på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand.

– Hos Jams ble en person i tjueårene bortvist fordi han var kranglete.

Om politiet hadde lite å melde fra Follo, hadde de desto mer å melde fra de største byene i Østfold. Sjekk denne lista:


Mysen klokken 20.36: To polakker i har havnet i slåsskamp og begge er skadet i ansiktet. Den ene skal ha blitt kastet ned av en balkong. Muligens også benyttet kniv. Senere på kvelden melder politiet at mann i slutten av 20-årene er pågrepet og satt i arresten. Han er siktet for trusler med kniv og voldsutøvelse. Fornærmete er ikke alvorlig skadet. Siktete hoppet selv ned fra verandaen. Altså ingen som har blitt kastet ned.

Moss klokken 00.22: Beruset mann i 30 årene innbrakt fra Moss sentrum. I krangel med personer utenfor et utested. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Moss klokken 00.42: Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum. Kranglet med dørvakter på et utested.

Halden klokken 01.05: En mann i 30 årene er anmeldt for promillekjøring. Nødvendige prøver er sikret og førerkortet er tatt i beslag.

Fredrikstad klokken 01.06: En beruset mann i 30 årene blir bortvist fra sentrum. Han kranglet på et utested i Storgata.

Halden klokken 01.10: Mann i 20-årene bortvist fra sentrum pga. utagering.

Sarpsborg klokken 01.20: En 19 år gammel mann er pågrepet for voldsutøvelse mot en annen 19 åring i Bryggeriveien. Fornærmete er kjørt til Kalnes i ambulanse med hodeskader, og var ved bevissthet. Det var vitner til hendelsen.

Halden klokken 01.21: En beruset mann i 40 årene er anmeldt for å ha slått til en dørvakt på et utested i sentrum. Bortvist fra stedet.

Fredrikstad klokken 01.29: En beruset mann i 30 årene er bortvist fra et utested i Storgata. Kranglete og til sjenanse.

Fredrikstad klokken 02.07: En beruset mann i 20 årene er anmeldt for å ha knust ei rute i Storgata. Mannen ble avlevert legevakta pga. et kutt i hånden. Bortvist fra sentrum resten av natta.

Fredrikstad klokken 02.21: En beruset mann i 40 årene bortvist fra sentrum pga. ordensforstyrrelse. Kranglet med vakter på et utested.

Sarpsborg klokken 02.09: En beruset mann i 40 årene ble bortvist fra sentrum resten av natten. Kranglete og til sjenanse.

Fredrikstad klokken 02.49: En beruset mann i 30 årene er innbrakt fra sentrum. Satt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for forulemping av tjenestemennene, trusler mot tjenestemennene og besittelse av noe hasj. Nektet også å etterkomme pålegg som ble gitt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags