SISTE: Politiet opplyser til Amta rundt klokken 16.40 at de har avsluttet søket etter mannen.

– Vi søkte i rundt to timer uten nye opplysninger, sier operasjonsleder Tom Sandberg.

Sandberg opplyser om at mannen ikke ble funnet, men basert på det melder har sagt har politiet besluttet å ikke sette i gang en leteaksjon etter vedkommende.

– Det ble meldt om en forvirra mann. Basert på det er det litt for tynt til å sette i gang en leteaksjon, sier Sandberg.

Ønsket tips

Politiet ønsket tips i forbindelse med en eldre mann på Fagerstrand på Nesodden.

#Fagerstrand Politiet har fått melding om en eldre mann som virket noe forkommen og med manglende oversikt over hvor han befant seg. Mannen er i 70–80 årene, ca. 180 cm, mørkt, men lite hår, iført lys blå T-skjorte og blå olabukse. Han gikk med sekk. Politiet ønsker tips, skriver politiet på Twitter like før halv fire på lørdag.

Oppdragsleder i Politiet i Øst, Lisbeth Mjøsund forteller at politiet er på stedet.

– Det er en politipatrulje ute som snakker med folk i området, opplyser Mjøsund.

Mjøsund forteller at det er på bakgrunn av et tips at politiet nå søker mer informasjon fra publikum.

– Bakgrunnen er at en melder har ringt til oss etter å ha møtt på en eldre mann. Melder skal da ha blitt bekymret over hvordan vedkommende framsto, sier oppdragsleder.

Kan bli aktuelt med leteaksjon

Mjøsund opplyser om at politiet nå ønsker å komme i kontakt med mannen eller noen som kan ha informasjon om vedkommende.

Mannen skal ha forsvunnet fra stedet før politiet kom fram og de ber derfor om tips fra folk i området.

– Dersom noen har sett vedkommende eller kjenner noen som passer beskrivelsen så ønsker vi gjerne tips. Dette gjelder også hvis noen savner noen med den beskrivelsen, sier Mjøsund.

Mjøsund forteller at dersom de ikke kommer videre eller ikke får noen tips om personen, at de da må ta en ny vurdering basert på det melder har sagt. Hun utelukker ikke at det kan bli aktuelt med en leteaksjon.