VINTERBRO: Torsdag morgen rykket større politiressurser, blant annet politihelikopter, ut til en aksjon på en adresse i Vinterbro. Det bekrefter operasjonsleder Jon Erik Nygård overfor VG klokken 08.30.

Ifølge Nygård skal aksjonen ha skjedd i forbindelse med en pågående etterforskning. Politiet har ikke kommet ut med hva slags etterforskning dette gjelder.

Det ble ikke gjort noen pågripelser under aksjonen, opplyser Nygård.

– Politiet er ferdig på stedet, sier operasjonslederen til VG rundt klokken 08.20 torsdag.

Til Amta forteller operasjonsleder Jon Erik Nygård at aksjonen har sammenheng med rømningen til dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen..

– Det er våre kollegaer i Trøndelag som styrer etterforskningen i denne saken, og vil ikke si noe om saken. Men jeg kan bekrefte at vi ble anmodet om å sjekke en adresse på Vinterbro. Derfor rykket vi ut med både helikopter og beredskapstroppen. Men aksjonen resulterte ikke i noen pågripelser, sier Nygård.

Det var onsdag ettermiddag politiet slo riksalarm etter at dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen ikke kom tilbake etter en permisjon fra fengselet i Trondheim. Han hadde permisjon fra klokken 0900 til 1500 men møtte ikke opp igjen i fengselet. Torsdag morgen ble det kjent at politiet mener at Millehaugen skal ha tatt et fly fra Trondheim lufthavn Værnes til Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette skal ha skjedd onsdag formiddag.

Til vg.no er politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt sparsommelig med opplysningene:

– Politiet går ikke ut med noe mer taktisk eller operativ informasjon om etterforskningen av saken.