Det ble en stor opplevelse da revepatruljen – som første speiderpatrulje fra Drøbak noensinne – deltok i norgesmesterskapet i speiding nylig. Ambisjonen var å ha det gøy, og bli blant beste halvpart. Begge deler ble nådd.

Patruljen Rev ble nr. 3 i kretskonkurransen i Follo krets i slutten av mai, og var dermed kvalifisert som en av fire patruljer fra Follo krets til NM. NM har et svært intensivt og slitsomt tidsprogram, der 120 patruljer fra hele Norge konkurrerer i 10 ulike øvelser. Blant disse er orientering, knuter og surringer, førstehjelp, matlaging og ulike natur- og samfunnsoppgaver. Samarbeid, orden og kreativitet bedømmes også.

Hovedmålet til Drøbakpatruljen var å ha det gøy, og lære siden dette var første gang de deltok i et slikt arrangement.

Revepatruljen startet da også godt nede på resultatlista etter en litt uheldig start i de første to øvelsene. I orienteringsløpet fikk en av deltakerne en skade, som gjorde at de ikke fikk så mange poster som de ellers ville gjort. Men etter det gikk det bare en vei: oppover.

Solid innsats i resten av øvelsene gjorde at de klatret opp til en 42. plass sammenlagt, som anses å være en meget god prestasjon. Og aller best blant landets speiderpatruljer i den viktige øvelsen førstehjelp: Rev fra Drøbak/Frogn speidergruppe!