TRYKK HER FOR Å PRØVE AMTA GRATIS UT MÅNEDEN!

Blant flere som åpner dørene igjen, er Bytinget. Puben i Drøbak.

Jada! Da er alle velkommen fra kl. 13 i morgen (Fredag) Vi følger selvfølgelig alle anbefalte smittevernsregler. Hilsen oss på Bytinget, skriver puben i Drøbak sentrum i sosiale medier torsdag kveld.

Også Flasken har kommet med en gladmelding til tørste og sultne nesoddinger.

– Vi er i full gang igjen og vi står klare til å ønske dere hjertelig velkommen. Book gjerne bord på Flasken.no, på Facebook eller på telefon. Vi sees på Flasken., er meldingen som er lagt ut torsdag kveld på Facebook.

Åpner snart

Flere andre spisesteder i Drøbak vil trolig åpne i løpet av kort tid. Det Gamle Bageri og Handelshuset skriver dette.

Det Gamle Bageri:

– Vi får dessverre ikke åpnet som planlagt denne uken, men alt ligger foreløpig til rette for åpning torsdag 20.01! Vi gleder oss til å sette i gang igjen, var meldingen for to dager siden-

Handelshuset:

Vi ønsker alle våres gjester en god jul og et godt nyttår. Vi gleder oss til å se dere igjen fra 15 januar, var meldingen rett før jul.

Skjenking til 23

Regjeringen fjerner delvis den nasjonale skjenkestoppen. Det blir nå lov å servere øl, vin og sprit fram til klokka 23.

– Skjenkingen skal skje ved bordene, og disse endringene trer i kraft i morgen, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) på torsdagens koronapressekonferanse.

Fra fredag kan man igjen kjøpe alkohol på serveringssteder i Norge, det gleder næringslivet. Samtidig etterlyses en avklaring rundt bruk av koronasertifikat. Torsdag opplyste regjeringen at de vil tillate skjenkesteder å servere øl, vin og sprit fram til klokka 23.

– Dette betyr at de fleste av restaurantene som nå er nedstengt, vil kunne åpne dørene igjen om noen få dager, skriver administrerende direktør Jørund Rytman i SMB Norge i en epost til NTB.

TRYKK HER FOR Å PRØVE AMTA GRATIS UT MÅNEDEN!