(Østlandets Blad): Sett av søndag 22. mai, for dette er en merkedag - i hvert fall dersom du er friluftsinteressert, for da åpner nemlig det nye losjihuset på Breivoll gård.

Men hva er nå dette, tenker du? Nå skal du få svaret om du ikke har fått det med deg.

De to siste årene har det pågått et stort byggeprosjekt på Breivoll. Nå står den nye Låven ferdig. Den har blitt et flott losjihus med totalt 48 soveplasser, hvorav 20 hengekøyer.


Stort

Låven har en grunnflate på 243 kvadratmeter og er i to etasjer. Budsjettet for Låven var opprinnelig på 12 millioner.

Overnattingsgjestene skal forøvrig slippe å stikke til skogs når naturen kaller. Inne blir det både dusjer og toaletter, i tillegg til utvendig dusj og toalett til bruk for dem som overnatter i lavvoene, i Skarbua eller på teltplassen.

Overnattingstilbudet blir åpent for alle, og prisen blir i tillegg rimeligere om du er medlem av DNT.

Dette er, mildt sagt, et veldig spennende bygg, som vil gi enda flere muligheter for et aktivt friluftsliv på Breivoll Gård.

Ikke minst i sommer!


Les mer om prosjektet

Du kan lese mer om tilbudet i disse reportasjene:

Søndag 22. mai feires den enorme innsatsen med en stor frivilligfest på Breivoll Gård, fra klokken 09.30 og 17.30. Frivilligfesten er for de frivillige i DNT Oslo og Omegn, et lukket arrangement for dem, men resten av Breivoll holder åpent.

– Jeg er stolt av alt arbeidet de frivillige legger ned for å tilrettelegge for friluftsglede både i våre nærområder og på fjellet. Dugnaden gjør at stadig flere kommer seg ut, sier daglig leder Henning Hoff Wikborg i DNT Oslo og Omegn i en pressemelding.

ØB vil være tilstede og dekke åpningen søndag, og ønsker DNT Oslo og omegn lykke til med det nye tilbudet. La oss håpe folk bruker det, og tar vare på det når folket skal slippes inn gjennom dørene.

Her finner du Breivoll

Det kan hende at du ikke er lommekjent i distriktet vårt, så da skal vi selvfølgelig gi deg et kart å navigere etter.