For en dag det ble for barnehagebarna til Tertitten, Bilitt og Ullerud barnehage mandag. Først samlet de troppene ved Ullerud helsebygg og gikk et par runder rundt det store bygget. Her var det 17. mai-sanger, «hipp, hipp, hurra» og de norske flaggene vaiet i den litt sure vinden. Barnehagebarna de storkoste seg i alle fall og gikk gledelig flere runder rundt bygget.

Topp med is

Både Adele (6) fra Tertitten og Celine (6) fra Ullerud var skjønt enige om hva som er best 16. og 17. mai.

– Spise is og gå i tog, sier duoen rett etter hverandre.

Adele forteller at hun har blitt intervjuet før, mens Ane (6) fra Bilitt kunne med god hjelp fra en ansatt i barnehagen fortelle at de hadde hatt en spennende dag i barnehagen. De hadde tatt buss, øvd på sanger og spist is.

Etter en drøy halv time ved Ullerud helsebygg, så ruslet de fornøyde videre til leker og det spennende samarbeidet en del barnehager i Frogn har startet på. Nå var det en ny morsom ting på agendaen.

Samarbeid i Frogn

– Vi har 17. mai-leker. Dette er et samarbeid mellom flere private og kommunale barnehager, sier styrer til Ullerud barnehage, Anita Bugge Moe forteller videre at dette er en fortsettelse på arbeidet som er startet.

– Lek og hygge, 17. mai-leker og pølsespising. Dette er første gangen vi gjør sammen. Dette er en fortsettelse av samarbeidet mellom barnehagene som vi er i gang med å utvide, sier hun om programmet ved gressbanen på Ullerud.

SE FLERE BILDER HER:

Bildeserie

STOR BILDESERIE: Her er mange bilder fra barnehagetogene til Tertitten, Ullerud og Bilitt barnehage til Ullerud helsebygg