Første møte, hvor Sven Conradi fortalte om arbeidet med å oversette Shakespeares sonetter, er allerede avviklet. I neste møte kommer tidligere sysselmann på Svalbard Sven Ole Fagernæs og forteller om Svalbards betydning i dag.

Forsker Jon Larsen, også kjent som gitarist, byr på et fascinerende foredrag om stjernestøv eller mikrometeoritter. Tidligere nesodding Thomas Seltzer, vel kjent som programleder i NRK, vil kaste et blikk eller skråblikk på den amerikanske drømmen.

Tidligere operasanger og konstituert operasjef Anne Gjevang vil fortelle om former for vanvidd i det klassiske musikkuniverset. Parterateup og relasjonspsykolog Bjørk Matheasdatter tar for seg relasjonen mellom voksne barn og foreldre.

Filosof Øyvind Kvalnes vil snakke om hverdagsfilosofi, og tidligere forsker Jim Bogen tar opp temaet klimaendring og klimatilpasning i et langsiktig perspektiv.

Detaljert program ligger på U3As hjemmeside.

U3A Nesodden ønsker velkommen til disse møtene, som holdes hver annen torsdag klokken 13.00 i Samfunnshuset i Kongleveien 12 på Nesoddtangen.

Les flere leserbrev og debattinnlegg her.